موزه مجازي تهران راه اندازي مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، احمد نوريان معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران در آخرين روز برگزاري نمايشگاه \"هر حرف تصوير\"، حاوي اسناد، نقشه‌ها و تصاويري از صد سال گذشته تهران با بيان اين مطلب گفت: تشکيل گنجينه اسناد و مدارک تاريخي شهر تهران يکي از اقدامات کليدي است که تقريبا مقدمات آن فراهم شده و به تدريج با استفاده از فن‌آوري‌هاي روز اين اسناد به روش علمي نگهداري و طبقه بندي، گويا‌سازي و منتشر خواهد شد.

به گفته وي در آينده اين نمايشگاه با مقياس وسيع‌تري در ساير مراکز شهر تهران از جمله برج ميلاد برپا شده و همچنين براي اينکه به صورت دائمي در معرض ديد علاقه‌مندان قرار گيرد در موزه تهران نگهداري خواهد شد.

معاون اموراجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران توجه به ميراث معنوي شهررا ازوظايف اصلي دبيرخانه بزرگداشت يکصدمين سال تصويب قانون بلديه عنوان و تاکيد کرد: انتقال فرهنگي دراين بخش از نظر ما حائز اهميت است يعني اخلاق، آداب و سنت‌هاي پسنديده، فضائل و فرهنگ نيکو بايد نسل به نسل بين افراد جامعه منتقل شود.

وي همچنين از مستندسازي رخدادهاي مهم شهر و اقدامات مديريت شهري خبر داد و گفت: در اولين اقدام يک کارگروه از عکاسان زبده در روز 22 بهمن نسبت به ثبت حضور باشکوه مردم در مراسم سالگرد پيروزي انقلاب در حافظه تاريخ کشورو اين شهر اقدام کردند که البته اين فعاليت در طول سال ادامه خواهد داشت.

نوريان با تاکيد بر اينکه ما بايد تهران را از شهري بي حافظه به شهر گويا و داراي هويت تاريخي روشن تبديل کنيم، تصريح کرد: زماني اين شهر براي ساکنان آن قابل زندگي است که شهروندان از مواهب طبيعي، سرمايه‌هاي اجتماعي و اقتصادي، ميراث معنوي و فرهنگي و پيشينه تاريخي آن شناخت لازم را داشته باشند.

وي با استناد به فرمايشات امام خميني (ره) که تاريخ معلم انسان است، افزود: از پيشينه تاريخي مان بايد درس‌هاي زيادي بگيريم به طور مثال اسناد نشان مي‌دهد در شهر تهران، انجام آسفالت يک خيابان به عنوان يک فعاليت جاري عمراني، تا مدت ها منوط به سفارش دربار يا نهادهاي وابسته به رژيم بود.

معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران در خاتمه از راه اندازي موزه مجازي درآينده خبر داد و گفت: اين موزه بخشي از پرتال شهرداري تهران را تشکيل مي‌دهد./115



انتهای پیام/

کد خبر 1386112852